
Iš ko pagaminti galvijų skanėstai skirti šunims?
VitaB, 2015-09-10 12:46:34

Gamybos proceso pradžioje, galvijų peniai, kurie paprastai būna 23-25 colių ilgio yra nuimami ir išvalomi, bei pakabinami vertikaliai, kad nutekėtų skysčiai( šis žingsnis labai svarbus, nes kitaip produktas turės specifinį kvapą). Kitame gamybos proceso etape galvijų peniai ištempiami, sukami arba pinami, džiovinami arba rūkomi. To pasekoje, išgaunamas 30-40 colių ilgio labai kieta rudos spalvos lazda, kuri vėliau supjaustoma į gabalėlius tinkamus bet kokio dydžio šunims.
Kadangi galvijų peniai laikomi 100% naturaliu produktu jų kietumas, forma ar spalva gali skirtis.
Lyginant su kitais šunų kramtukais, galvijų penių užtenka labai ilgam. Mažas šuo 1 galvijo penį visą savaitę, tuo tarpu didesnių veislių šunys jį sugriaužti gali per kelias valandas ar dienas.
Galvijų penių analizė:
Neapdirbti baltymai: ne mažiau 80%
Neapdirbti riebalai: ne mažiau 1%
Neapdirbtos skaidulos: ne daugiau 1%
Drėgmė: ne daugiau 20%
Pelenai: ne daugiau 2%
Skaitykite komentarus 1
Norėdami komentuoti prisijunkite arba registruokitės čia |