Beglobiams gyvūnams paaukota: 2898.95 Lt
Kaip gali prisidėti?
Priminti slaptažodį    Registruotis
Bone klubai
Mišrūnų
narių: 560    prezidentas: astuke666
Mišrūnų šunelių turėtojų ir mylėtojų klubas

Skanėstai ir kramtalai



Daisy
Žinučių: 114
Kokius skanėstus megsta jūsų šuniukai? Kokius perkate? Viskas apie skanėstus, kramtus ir kauliukus.
2008-11-02 22:03:35
Ievukas13
Žinučių: 11434
klimute
Žinučių: 1099
Mes tai irgi bandėm patys kepti skanėstus tai laaaabai Tobis valgė, dabar jau toks išrankus paliko, kad jau ir pirktinių skanėstų nebelabai ėda mat nori jis , kad jam iškeptumėm kokį skaniuką
2012-02-23 19:28:49
Firefox
Žinučių: 5681
Pagamintų namie mano Pupa nevalgė Atidavėm Šarmui.Jam labai patiko
Pupai Maximoj perkam šiuos:


2012-02-23 18:48:57
tammey
Žinučių: 4053
Klimute,liuks receptas
2012-02-23 16:32:56
klimute
Žinučių: 1099
Štai dar vienas puslapis kur galite savo šuniukui pasigaminti skaniukų.
http://tavovaikas.lt/bendravimas/viewtopic.php?t=12983&sid=cb9cd181434b5742b3e328918b1052e8
2012-02-07 16:11:09
veronka
Žinučių: 3941
Po galais! Už tokius skanukus aš pati septyniomis kalbomis ločiau Pabandysiu būtinai.


klimute :
>Ar bandėt kas nors natūralius skanėstus-gaminote patys???? Štai vienas receptas (radau
>viename klube )
>Reikės:
>* Vieno kilogramo galvijų kepenų
>* Vieno kiaušinio
>* Pusės puodelio avižinių dribsnių
>* Pusės puodelio rupių kvietinių miltų
>* Pusės puodelio kviečių gemalų
>* Puodelio kvietinių miltų
>* Arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
>* Vienos skiltelės česnako
>* Šaukšto medaus
>* Dviejų šaukštų augalinio aliejaus
>* Trijų puodelių vandens virimui
>Gamybos procesas:
>1
>Puode užvirinkite vandenį, į jį sudėkite kiek pasmulkintas kepenis ir virkite tol, kol jos
>pabals.
>2
>Apvirtas kepenis kartu su česnako skiltele sudėkite į maisto smulkintuvą, įpilkite ir
>ketvirtį puodelio vandens, kuriame kepenys virė (likusio vandens taip pat neišpilkite!),
>viską susmulkinkite iki vientisos masės. Kol kas sausainiai neatrodo itin patraukliai Jums,
>tačiau Jūsų augintinio nuomonė greičiausiai gerokai skirsis nuo jūsiškės.
>3
>Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, dribsnius, kviečių gemalus, kepimo miltelius.
>Pridėkite kiaušinį, aliejų, medų.
>4
>Į gautą mišinį sudėkite kepenų tyrelę bei dar ketvirtį puodelio vandens, kuriame virė
>kepenys. Viską gerai išmaišykite, kad gautumėte vientisą masę. Maždaug dabar Jūsų šuo
>turėtų pareikšti, kad sausainius jau galima valgyti, tačiau mes darbą pabaigsime iki galo.
>5
>Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių, o ant jo tolygiai maždaug 1,5 cm storumu
>paskleiskite gautą masę. Išspauskite norimos formos sausainiukus ir šaukite į orkaitę
>įkaitintą iki 180 laipsnių. Jei nenorite vargti su formelėmis, galite kepti vientisą
>"blyną" - norimo dydžio gabalėliais supjaustysite jį vėliau.
>6
>Kepkite sausainius 20 - 30 minučių, tada išjunkite orkaitę, tačiau sausainių neišimkite
>- leiskite jiems visiškai atvėsti ir sustingti. Tarp formelių likusi sausainių masė
>puikiai tiks dresūros užsiėmimams - tereiks ją smulkiau sulaužyti ar supjaustyti. Ir štai
>- sausainiai jūsų augintiniams jau paruošti!
2012-02-07 15:29:03
klimute
Žinučių: 1099
Ar bandėt kas nors natūralius skanėstus-gaminote patys???? Štai vienas receptas (radau viename klube )


Reikės:
* Vieno kilogramo galvijų kepenų
* Vieno kiaušinio
* Pusės puodelio avižinių dribsnių
* Pusės puodelio rupių kvietinių miltų
* Pusės puodelio kviečių gemalų
* Puodelio kvietinių miltų
* Arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
* Vienos skiltelės česnako
* Šaukšto medaus
* Dviejų šaukštų augalinio aliejaus
* Trijų puodelių vandens virimui

Gamybos procesas:
1
Puode užvirinkite vandenį, į jį sudėkite kiek pasmulkintas kepenis ir virkite tol, kol jos pabals.

2
Apvirtas kepenis kartu su česnako skiltele sudėkite į maisto smulkintuvą, įpilkite ir ketvirtį puodelio vandens, kuriame kepenys virė (likusio vandens taip pat neišpilkite!), viską susmulkinkite iki vientisos masės. Kol kas sausainiai neatrodo itin patraukliai Jums, tačiau Jūsų augintinio nuomonė greičiausiai gerokai skirsis nuo jūsiškės.

3
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, dribsnius, kviečių gemalus, kepimo miltelius. Pridėkite kiaušinį, aliejų, medų.

4
Į gautą mišinį sudėkite kepenų tyrelę bei dar ketvirtį puodelio vandens, kuriame virė kepenys. Viską gerai išmaišykite, kad gautumėte vientisą masę. Maždaug dabar Jūsų šuo turėtų pareikšti, kad sausainius jau galima valgyti, tačiau mes darbą pabaigsime iki galo.
5
Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių, o ant jo tolygiai maždaug 1,5 cm storumu paskleiskite gautą masę. Išspauskite norimos formos sausainiukus ir šaukite į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių. Jei nenorite vargti su formelėmis, galite kepti vientisą "blyną" - norimo dydžio gabalėliais supjaustysite jį vėliau.

6
Kepkite sausainius 20 - 30 minučių, tada išjunkite orkaitę, tačiau sausainių neišimkite - leiskite jiems visiškai atvėsti ir sustingti. Tarp formelių likusi sausainių masė puikiai tiks dresūros užsiėmimams - tereiks ją smulkiau sulaužyti ar supjaustyti. Ir štai - sausainiai jūsų augintiniams jau paruošti!
2012-02-07 14:50:56
Jurgitta
Žinučių: 606
Mes irgi šituos mėgstam


MeskutisMeskis :
>Meškis nebegali gyventi be šitų skanėstų:
>http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGHjiRoWowBIBGhgai8jtmAeYxWRTeyENPW4cVzlN5xh3lWDTUtczAuYGPKA:n:
>Jis žiauuriai juos mėgsta.
2012-01-15 13:25:33
MeskutisMeskis
Žinučių: 113
Meškis nebegali gyventi be šitų skanėstų: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGHjiRoWowBIBGhgai8jtmAeYxWRTeyENPW4cVzlN5xh3lWDTUtczAuYGPKA Jis žiauuriai juos mėgsta.
2012-01-15 13:19:27
Emmute
Žinučių: 1302
Maniškiui patinka visi skanėstai, bet ypač patinka visokie iš odos
2011-09-23 18:32:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Kitas Kitas
reklama